Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svatební hostina

Pension U Lípy

V tomto příjemném penzionu proběhne nejprve tradiční svatební hostina v úzkém kruhu rodiny a následně také večerní raut.

Restaurace má i krásnou zahrádku, takže pokud bude hezky, (vzhledem k tomu, že se jedná o naši svatbu, bude zaručeně lít a teplota nevzroste nad 18 stupňů – deštníky s sebou) bude možnost se nadýchat čerstvého vzduchu a zchladit se v bazénu. Všechny kuřáky bychom chtěli ale upozornit, že oběd i večer bude ve vnitřních prostorách výlučně nekuřácký. Svou potřebu lze uspokojit na terase (za jakéhokoliv počasí). 

Kontakt

Pension U Lípy
Arnoltice 40
407 14 Arnoltice u Děčína
Česká Republika
 
Telefon:   +420 732 555 027
                +420 412 553 288
Email:      lukas@pension-ulipy.cz

V areálu soukromé parkování ZDARMA (počet omezen).

 

Svatební hostina - oběd s rodinou

Příjezd novomanželů na místo konání oběda bude před 14h. Pokud půjde vše, jak má, začne slavnostní oběd s přípitkem ve 14hod. U stolu snad někdo přednese nějakou řeč a po té se pustíme do jídla. Po dezertu novomanželé odjíždějí na focení, proto prosíme svatebčany o shovívavost při čekání. Nevíme nakolik nás zdrží fotografování, ale fotografie jsou to jediné, co nám ve stáří osvěží naše vzpomínky. Čekání vám případně zpestří připravený program.

 

 Večerní raut

Večerní raut odstartuje cca v 17:00.

Naši milí přátelé a kamarádi přijďte v dobré náladě a s plným břichem. 

 

Pro zúčastněné bude přichystáno pohoštění - grilování, řada studených mís, svatebních koláčku a jiných dobrůtek a určité množství alkoholu na náš účet, po propití daného množství už si každý bude muset vystačit se svou vlastní kapsou.

 

Cca v 17:07h proběhne slavnostní vypuštění novomenželského páru na parket. Zábavu zpestří nejen živá ale i reprodukovaná hudba (pro tuto příležitost jsme oslovili kapelu Riviera), takže se těšíme i na vaše taneční kreace. 

A možná přijde i kouzelník...  

 

 

 

Příspěvky

zábava

6. 11. 2013